Τουρισμός - Ενημέρωση - Αναβαθμίσεις - Forum - Ειδήσεις
Νέες Κατηγορίες στο Yachting.uti.gr - Printable Version

+- Τουρισμός - Ενημέρωση - Αναβαθμίσεις - Forum - Ειδήσεις (http://forum.uti.gr)
+-- Forum: Αναβαθμίσεις - Updates (http://forum.uti.gr/Forum-anavathmiseis-updates)
+--- Forum: yachting.uti.gr (http://forum.uti.gr/Forum-yachting-uti-gr)
+--- Thread: Νέες Κατηγορίες στο Yachting.uti.gr (/Thread-nees-katigories-sto-yachting-uti-gr)Νέες Κατηγορίες στο Yachting.uti.gr - chiotellis - 27-10-2008

Το ένθετο Yachting.uti.gr είναι στη διάθεση των χρηστών με πολλές κατηγορίες σκαφών, για ενοικίαση, αγορά ή πώληση. Ακόμη παρουσιάζεται και η κατηγορία προσφοράς ή ζήτησης για πριμοδετήσεις σκαφών, κατηγορία καταστήματα οπού θα βρείτε τα καταστήματα με ναυτιλιακά είδη δώρων, τα καταστήματα με μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και πλοήγησης σκαφών, τα καταστήματα με ανταλλακτικά & σέρβις και τέλος τα ναυπηγεία.

Κατηγορίες Yachting:

Θάλασσα - Τουρισμός - Αγοροπωλησίες
Ενοικίαση Σκαφών Αναψυχής, Θαλαμηγοί, Ιστιοφόρα, Καταμαράν, Μεγάλα Ιστιοφόρα, Μηχανοκίνητα Ιστιοφόρα, Ταχύπλοα >9 μ, Ταχύπλοα.

Αγοροπωλησίες Σκαφών, Jet Θαλάσσης, Εξωλέμβιες Μηχανές, Εσωλέμβιες Μηχανές, Θαλαμηγοί, Ιστιοφόρα, Καταμαράν, Ταχύπλοα, Ψαράδικα.

Αγκυροβόλια - Ρεμένζα - Μαρίνες, Αγορά, Ενοικίαση, Πώληση.

Ναυτιλιακά Είδη, Ανταλλακτικά Σκαφών, Αγορές Ναυτιλιακών Ειδών Δώρου, Ναυτιλιακός Εξοπλισμός - Βοηθήματα, Συνεργεία Σκαφών - Ναυπηγεία.

Ακόμη στο Yachting.uti.gr θα βρείτε βοήθημα μετεωρολογικού & πρόγνωσης καιρού με (π.χ. άνεμους επιφανείας, κυματισμός, ρεστίες, ρεύματα, υγρασία, νεφοκάλυψη, τοπικά καιρικά φαινόμενα κ.α.) από πολλές έγκυρες Ελληνικές και Διεθνείς ιστοσελίδες, για την παράκτια αλιεία αλλά και για την ναυσιπλοΐα των μικρών και των μεγάλων σκαφών.