Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
H Amadeus λανσάρει εφαρμογή κρατήσεων για φορητές συσκευές και νέο User Interface
26-10-2012, 11:02 AM,
#1
H Amadeus λανσάρει εφαρμογή κρατήσεων για φορητές συσκευές και νέο User Interface
H Amadeus λανσάρει εφαρμογή κρατήσεων για φορητές συσκευές και νέο User Interface για το online εργαλείο κρατήσεων εταιρικών ταξιδιών

Το Amadeus e-Travel Management βοηθά τις εταιρείες να επιτύχουν υψηλότερο βαθμό υιοθέτησης χάρη στην νέα επανασχεδιασμένη ροή εργασιών και τη βελτιωμένη μορφή και αισθητική.

Η νέα εφαρμογή κρατήσεων για φορητές συσκευές επιτρέπει υψηλή αποδοτικότητα και συνέχεια υπηρεσιών στους ταξιδιώτες εν κινήσει

Η Amadeus, ο κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής και τουριστικής βιομηχανίας, παρουσίασε την περασμένη εβδομάδα το νέο της User Interface (UI), μαζί με μια εφαρμογή κρατήσεων για φορητές συσκευές. Το online εργαλείο κρατήσεων εταιρικών ταξιδιών, το Amadeus e-Travel Management (AeTM), το οποίο χρησιμοποιείται από περισσότερους από 6.000 οργανισμούς σε 59 αγορές, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν τα κόστη και να ανακτήσουν τον συνολικό έλεγχο της διαδικασίας των εταιρικών ταξιδιών από κάθε άποψη.

Η κα Olive Kavanagh, Travel Category Manager, στον τομέα Στρατηγικής και Τεχνολογίας της εταιρείας Microsoft σχολίασε σχετικά: “Καλωσορίζουμε το νέο user interface του AeTM, το οποίο παρέχει μία αναβαθμισμένη εμπειρία στο χρήστη, περισσότερο εναρμονισμένη με οικεία καταναλωτικά ταξιδιωτικά site. Μετά από μία επιτυχημένη πιλοτική φάση που ολοκληρώθηκε στην Ιρλανδία, τώρα βρισκόμαστε σε διαδικασία μετάβασης μίας σειράς άλλων αγορών στην περιοχή ΕΜΕΑ. Η ενσωμάτωση της λύσης ήταν ομαλή, απαιτώντας ελάχιστη επικοινωνία προς τα στελέχη μας και λαμβάνοντας μόνο θετικά σχόλια. Χαίρομαι που το AeTM εξελίσσεται και σύντομα ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε νέες αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες.”

Η λύση AeTM έχει επανασχεδιαστεί καθολικά ως προς τη ροή εργασιών, απλοποιώντας τη διαδικασία κρατήσεων, καθιστώντας τη ευκολότερη και ταχύτερη κατά την αναζήτηση, επισκόπηση και έγκριση. Αυτές οι αλλαγές σε συνδυασμό με τη νέα αισθητική και αίσθηση της λύσης, επιτρέπουν στους ταξιδιώτες και στους διοργανωτές ταξιδιών να υλοποιούν απρόσκοπτα την διαδικασία κρατήσεων, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο. Η νέα εμπειρία, η οποία πλησιάζει κατά πολύ στη ροή που οι ταξιδιώτες έχουν συνηθίσει στις ιστοσελίδες ταξιδιών αναψυχής, επιτρέπει την καλύτερη αποδοχή του προγράμματος εταιρικών ταξιδιών, ενώ μειώνει παράλληλα την ανάγκη δύσκολων διαδικασιών διαχείρισης και εντολών, μειώνοντας έτσι περαιτέρω τα επιχειρηματικά κόστη.

Μαζί με την παρουσίαση του νέου UI, η Amadeus παρουσίασε και την εφαρμογή κρατήσεων για φορητές συσκευές, το Amadeus e-Travel Management Mobile, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση beta testing στη Σκανδιναβία και θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες τους επόμενους μήνες. Το νέο εργαλείο επιτρέπει στους ταξιδιώτες να πραγματοποιούν νέες αεροπορικές και σιδηροδρομικές κρατήσεις μέσω των φορητών συσκευών τους, συμπεριλαμβανομένων των iPhone και Android, διασφαλίζοντας αποδοτικότητα και συνέπεια υπηρεσιών των ταξιδιωτών εν κινήσει.

Ο κ. Graeme White, Support Analyst, της ομάδας Υποστήριξης Εφαρμογών της εταιρείας House of Travel σχολίασε: “Στην House of Travel, ορισμένοι από τους μεγαλύτερους πελάτες μας χρησιμοποιούν τη λύση Amadeus e-Travel Management. Όταν επισκεφθήκαμε τους πελάτες μας, λίγες εβδομάδες νωρίτερα για να τους παρουσιάσουμε το νέο interface και να δούμε μαζί τη διαδικασία ενσωμάτωσης, όλοι ενθουσιάστηκαν από τις αναβαθμίσεις και προσμένουν όχι μόνο να τις δοκιμάσουν, αλλά και να δουν σε πραγματικό χρόνο τη μοναδική νέα εμπειρία.”

Ο κ. Albert Pozo, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Global Customer Group, της Amadeus σχολίασε: “Συνεχίζουμε να αυξάνουμε τις προσπάθειές μας και τις επενδύσεις μας για να προσφέρουμε ένα ανανεωμένο portfolio λύσεων που απευθύνεται στις ανάγκες της ταχέως εξελισσόμενης αγοράς της επαγγελματικής διαχείρισης εταιρικών ταξιδιών. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας παραμένουν προτεραιότητα μας, κατευθύνοντας μας όσον αφορά στο πως θα εξελίξουμε καλύτερα την τεχνολογία μας και να συμπληρώσουμε το portfolio των λύσεων μας. Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας που δοκιμάζουν τα νέα μας εργαλεία είναι απόλυτα θετική. Χωρίς αμφιβολία, η προσέγγιση συνεργασίας που μας χαρακτηρίζει, η τεχνογνωσία της ταξιδιωτικής τεχνολογίας, η δυνατότητα επενδύσεων και η εμπειρία μαζί με το στρατηγικό μας όραμα, είναι ένας συνδυασμός επιτυχίας στην τωρινή μας πορεία και έτσι θα παραμείνει και στο μέλλον.”


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)

Contact Us | www.uti.gr | Return to Top | | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication